Installatie en hosting van de log-software op uw eigen server

I.v.m. privacy van uw klanten en misschien een beter gevoel over waar de data van het bedrijf is opgeslagen, bieden wij de mogelijkheid om de software op uw eigen webserver te installeren en de data te bewaren.  Hiervoor wordt onze software voorzien van een track-and-trace code en inlogmeldingen om kopiëren tegen te gaan. Toegang tot de server (al dan niet na toestemming) en software verplicht om het back-up systeem te controleren en updates te kunnen installeren. Voorwaarde is dat de webserver “Linux“ als besturingssysteem heeft en  over minimaal 4 GB werkgeheugen. Voor het back-up systeem gebruik maakt van een 2e harde schijf of een extern geheugen die gekoppeld is aan de server. Wij geven geen garanties voor een goede werking op een externe server die voor meerdere doeleinden of door meerdere gebruikers wordt gedeeld. 
 Aanvullende informatie over de software op uw server

Server en gegevens
Om alle data op de server in goede banen te leiden, zijn er in het programma diverse modules ingebouwd. Onderstaand een overzicht van een aantal belangrijke functies.
 

Uitgebreid back-up systeem
Op de server wordt om de 30 minuten een back-up gemaakt van alle data en dagelijks van alle gegevens. Voor de bouwtekening worden de laatste 5 PDF’s met markers bewaard om overschrijven te voorkomen.
 

Logboek server voor de admin
In de admin zit een menuknop “logboek“. Dit logboek stelt de gebruiker in staat om eventueel gegevens (project, werklocatie, doorvoering) die per abuis zijn verwijderd  met een druk op knop zelf terug te zetten. Deze data wordt vanuit een back-up opgehaald en op oude locatie opnieuw geïnstalleerd. In het logboek is het mogelijk om uploads van de medewerkers en aanpassingen in de doorvoeringen te bekijken.
 

PDF module
PDF rapportages tot en met 3.000 doorvoeringen kunnen met de PDF-module worden gegenereerd. Deze module werkt razend snel op de achtergrond. Doordat er op afroep een PDF-logboek wordt gemaakt, heeft u en uw opdrachtgever altijd de actuele gegevens van de status van de doorvoeringen.
 

Bouwtekening module
Een PDF A0 wordt door de server omgezet naar een pixelbestand waarop in honderden laagjes de markers worden geplaatst. Deze module zorgt er ook weer voor dat er een PDF met de markers en nummers kan worden gedownload/geprint. Na het downloaden zijn de markers op de bouwtekening opnieuw te bewerken.

 

Foto-verkleiner 
Alle foto’s die vanaf de app of handmatig in de admin worden geuplaod, worden op de server automatisch verkleind naar een minimaal goede afbeelding (60 - 120 KB). Dit gebeurt omdat de foto’s over het algemeen veel te groot zijn (2 tot 4 MB) en om snel een PDF rapportage met foto’s te genereren.
 

Data-afhandeling en communicatie met de app 
Deze module geeft een zgn “handshake“ naar de telefoon wanneer de data ontvangen is. Daarnaast zorgt deze module ervoor dat data op de telefoon, die reeds op de server staat, wordt verwijderd. Een andere functie is om de app te laden met nieuwe projecten, werklocaties en producten die voor de gebruiker zichtbaar worden.


 

Bovenstaand een beknopte omschrijving van de belangrijkste functies.
WIlt u uitgebreide (prijs-)informatie en/of een demo, neemt u dan contact met ons op.