APP SOFTWARE brandwerende doorvoeringen offline op bouwtekening plaatsen met actueel logboek en meldsysteem

Met de softwareversie 3.1 client van QR Log Systems kunt u voordelig en snel uw doorvoeren rechtstreeks op de bouwtekening loggen. Met de client-versie werkt u in het system van QR Log Systems en kunt u tegen lage kosten uw logboek maken. Uw eigen systeem met een eigen Android app met uw eigen producten, opdracht-geversinlog en projectstatussen is mogelijk.

Registreren en loggen met datum en tijd voor vele toepassingen
Behalve brandwerende doorvoeren is de logsoftware geschikt voor vele toepassingen waarbij het vastleggen, controles en onderhoud belangrijk zijn. Voorbeelden hiervan zijn deuren, raamkozijnen, schoonmaakwerkzaamheden, chemische industrie, gasinstallaties, stroomkasten, apparaten, liften, brandblussers, afzuiginstallaties, legionella, ongediertebestrijding etc. Onlangs is de software geleverd voor het vastleggen van controles in en rond een gebouw door de nachtportier waarbij tijdens de ronde qr codes worden gescand, eventuele bijzonderheden worden gemeld, een foto kan worden toegevoegd en iedere ochtend per e-mail een rapportage automatisch wordt verzonden.

Android App voor offline rechtstreeks op bouwtekening loggen
Met de App op uw mobiele telefoon werkt u offline, totdat u opdracht geeft om de gegevens en foto's te versturen. Voor de werkzaamheden selecteert u snel en eenvoudig de gegevens en voegt u een foto toe die in de PDF-rapportage zichtbaar is.

Iedere soort doorvoer krijgt op de bouwtekening zijn eigen kleur marker. Deze kleuren en posities worden doorgestuurd naar de server. Hier kunt u een bouwtekening in PDF downloaden met daarop de kleuren en nummers van de QR-Codes. Om de gegevens te bekijken kunt u in de PDF op de marker klikken en worden de gegevens zichtbaar in de webbrowser. 

Voorbeelden van de standaard invoervelden voor brandwerende doorvoeringen of bekijk deze op youtube :


 

Online beheer
In het online beheer maakt u projecten en werklocaties met eventueel bouwtekeningen aan. Aan een project koppelt u uw opdrachtgever en de monteurs die gegevens gaan invoeren via de app. De producten/toepassingen die in de app en rapportage zichtbaar zijn, beheer u via het menu "producten" in de admin. Optioneel kunt u aan een product een prijs hangen. Voor uw voor en nacalculatie kunt u een Excel overzicht van het hele project downloaden inclusief prijsberekeningen of via een selectie per productsoort, werkolocatie en eventueel uw meerwerk selecteren.


Vooropname (optioneel)
Via de calculatiemodule is het mogelijk om een vooropname in de admin op de bouwtekening toe te voegen. U plaatst markers met gegevens en eventueel een foto op de bouwtekeningen. Van deze gegevens kunt u een PDF rapport maken en een Excel sheet voor uw opdrachtgever. De monteur ziet in de app de markers met de gegevens en foto die u in de admin hebt in gebracht als "VO" verschijnen. De monteur plakt de qr code sticker, scant deze, voegt eventueel gegevens toe en maakt een foto wanneer hij gereed is met de werkzaamheden. De foto voor en foto na verschijnen in de rapportage met datum en tijd melding bij de foto. U heeft nu een sluitende rapportage voor uw opdrachtgever met alle werkzaamheden, controle of alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, overzicht van uw meerwerk en een eventuele status van de voortgang van de werkzaamheden. 

Hoe werkt ’t? Wij komen langs voor een demo!
Telefonisch (085 - 8000 650) of per e-mail (info@qrlog.nl) kunt u ons bereiken voor een afspraak voor een demo bij u op kantoor of op locatie.
De software heeft vele functies die u vooral heel veel kantoorwerk uit handen nemen, zodat u tijd heeft om uw projecten te bezoeken en vooropnames te maken.
Wij laten u graag zien wat alle mogelijkheden zijn en dat maatwerk in automatisering van de gegevensstromen u veel tijd en geld gaan besparen.


Bekijk de brochure PDFHonderden gebouwen in Nederland zijn voorzien van het QR Log Systeem met het digitaal logboek en meldingen voor onderhoud en controle. Een aantal referenties vindt u in dit overzicht

 


 

Bovenstaand een beknopte omschrijving van de belangrijkste functies.
WIlt u uitgebreide (prijs-)informatie en/of een demo, neemt u dan contact met ons op.

Voorbeeld rapportage (PDF)