Snel en efficiënt rechtstreeks offline op de bouwtekening loggen met het meest gebruiksvriendelijke softwarepakket op de markt voor data-invoer met foto's

Na 2 jaar ontwikkeling en 6 maanden in de praktijk te zijn getest, heeft QR Log Systems in september 2018 haar nieuwe Android app gelanceerd. 
Eindelijk is het mogelijk om snel en efficiënt offline op een eenvoudige Android telefoon rechstreeks op de bouwtekening gegevens met foto's vast te leggen. Alle invoervelden en een foto-opnames voor een perfecte registratie zijn aanwezig in de app. Veel invoervelden zijn voorzien van "uitklap-"selecties op met de telefoon in de hand te kunnen invoeren. Het is zelfs mogelijk om een app te leveren waarbij er alleen vooraf vastgegelegde gegevens kunnen worden geselecteerd...zonder typen snel vastleggen.
In de telefoon is het mogelijk om tot 250.000 markers op te slaan en (na) te bewerken. De digitale logboeken in PDF worden op de server automatisch gegenereerd en geactualiseerd met meldingen "doorbroken" en "gecontroleerd" of eigen controlemeldingen op vooraf instelde datums. In de admin kunt u de bouwtekeningen met markers en nummers in PDF downloaden voor uw opdrachtgever. De markers in de PDF zijn aan te klikken waardoor de informatie van de marker zichtbaar wordt. 

 

 

Test nu gratis de nieuwe Android app inclusief 50 qr-codes
Wij bieden nu de mogelijkheid om geheel gratis de app 4 weken lang in de praktijk te testen met de standaard invoervelden zoals in de demo getoond.
Per e-mail sturen wij u 50 qr codes toe die u kunt afdrukken om voor uw demo te gebruiken.

Een demo met stickers aanvragen? Bel 085 - 80 00 650 of mail naar info@qrlog.nl

Hoe werkt het?
- U ontvangt van ons een link om de app te downloaden (Android telefoon met minimaal 3GB werkgeheugen)
- U ontvangt een inlog voor de admin en een inlog voor de app om te registreren per e-mail
- U mailt ons de bouwtekeningen voor de test. Wij zetten deze voor u klaar in de admin en app.
- Per e-mail sturen wij u 50 qr-codes in een PDF bestand.
- U heeft 4 weken lang onbeperkt toegang tot de admin en de mogelijkheid om te registeren
- Alleen voor bedrijven die aantoonbaar actief zijn met brandwerende doorvoeringen
- Optioneel kunnen uw stickers worden voorzien van uw bedrijfslogo en gegevens
 

Foutloos, efficiënt en gebruiksvriendelijk
Na maanden testen en aanpassen op de praktijk is de app geheel foutloos en "hufterproof"  in de praktijk te gebruiken. U kunt vertrouwen op een efficiënte en nauwkeurige registratie van al uw data die op locatie wordt ingevoerd. In de app kunnen de gegevens met één hand worden geselecteerd en worden ingevuld. Een demo van het invoeren ziet u in het onderstaande Youtube filmpje.