Bespaar tijd en kosten door logboeken te maken met bouwtekeningen op locatie

De software is onderscheidend in de markt door de gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide registratiemogelijkheden en geautomatiseerde verwerking van gegevens en rapportages. Monteurs worden gekoppeld aan de projecten, gebouweigenaren en opdrachtgevers hebben toegang tot de rapportages, productestrapporten en bouwtekeningen. De PDF bouwtekeningen zijn voorzien van interactieve markers die de status met kleuren (groen, oranje en rood) weergeven en linken naar de data en foto van de doorvoering. 

De complete verwerking van de logboeken, eventuele aanvullingen en wijzigingen op de tekeningen vinden plaats op locatie door de monteur. Daarnaast is het mogelijk om de tekeningen en doorvoeringen in de admin te bewerken. 

 

 

Tot 250.000 doorvoeringen en 500 bouwtekeningen op een Android telefoon

In tegenstelling tot andere apps in de markt werkt de QR Log app op een eenvoudige Android telefoon (€ 200) waarbij er tot 250.000 doorvoeringen op ruim 500 tekeningen op de telefoon worden verwerkt. Mogelijkheid tot een foto voor, foto na en eventueel een extra foto van de doorvoering. De app verwerkt tekeningen op A0 formaat tot een schaal van 1:200.000. De gebruiker kan bijna oneindig inzoomen om de exacte positie van de kleurmarker te bepalen. De markers krijgen standaard de kleur van de geselecteerde soort doovoering. Zodat de monteur later eenvoudig de kleppen kan terugvinden voor controles.
Lees meer over de werking van de app...


Standalone admin en database
Voor iedere klant van QR Log systems wordt een eigen admin, app en database ingericht. Optioneel passen wij de admin, app en rapportage aan met uw logo, gegevens en bedrijfskleuren. Andere aanbieders in de markt maken gebruik van multi-user systemen waarbij uit een totale database de gegevens die u gekoppeld zijn worden getoond. Het voordeel van een eigen systeem is dat u volledige eigenaar bent en blijft van de door u ingevoerde data/foto's en dat de standaard invoervelden kunnen worden aangepast. Daarnaast is er maatwerk mogelijk voor extra invoervelden, functies, weergaven van de bouwtekeningen, opmaak rapportages en het onderhoud/meldsysteem. 
Lees meer over functies van de admin...

 

V  Eigen admin en app en met maatwerk aanpassingen mogelijk
V  Offline op bouwtekening loggen tot 250.000 doorvoeringen op telefoon
V  Volledig offline werken met Android app; synchronisatie op verzoek
V  Toegang tot logboeken en bouwtekenningen voor uw opdrachtgevers 
V  Eenvoudig statussen op bouwtekeningen bekijken
V  Onbeperkt PDF rapporten genereren van alle doorvoeringen
V  Inclusief meldingen van controles en doorbroken in PDF logboek
V  Installatie op eigen webserver mogelijk


Folder algemene werking QR App